Flisning

Ved flisning er der tale om træer, beskærings-affald og grene, som er hugget i små stykker og herefter anvendes til forskellige formål. Flis er et organisk materiale, som kan tilføres haven eller andre anlæg, hvorved det giver ideelle livsbetingelser for en lang række planter og dyr. Det holder ukrudtet væk samt nedsætter vandfordampningen, og det giver samtidig næring til jordbundsdyr såsom regnorme.

Hos Bjælkehøj Entreprenøren har vi stor erfaring med flisning, hvorfor vi gerne henter dit beskæringsaffald til flisning. Derudover leverer vi flisning, som kan anvendes til mange forskellige formål. Og vi hjælper selvfølgelig også med at anlægge flis.

Professionel flisning

Alt efter type af flis har de hver især deres egenskaber. Af den grund vejleder og rådgiver vi dig gerne, så du får den helt rette flisning til dit behov. Hos Bjælkehøj Entreprenøren anlægger vi bede med flis, og vi rådgiver selvfølgelig om korrekt anvendelse. Ligeledes har vi forskellige maskiner til flisning alle størrelser, hvorfor vi gerne henter dit beskæringsaffald. Derudover leverer vi også flis til dit projekt, og vi kan også udsprede flisen med kran og flisgrab.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Vi tilbyder altid at sammensætte en skræddersyet aftale, der passer til dine behov. Og vi giver ligeledes et uforpligtende tilbud med på vejen.

Få et uforpligtende tilbud på flisning i dag

Vi står klar til at hjælpe dig – eller besvare dine spørgsmål – hvorfor du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60. Du kan også skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk, hvor vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på flisning.