Fliselægning – det bedste resultat

Bjælkehøj Entreprenør sørger for at din belægning får de bedste betingelser for, at holde i mange mange år. Vi er eksperter i at etablere en ordentlig bund, der er helt grundlæggende for resultatet. Vi sørger naturligvis for at alle retninger og vikler er præcise og at vi opnår det korrekte fald. Dette er alt sammen med til at sikre, at dine fliser også ligger flot om 10 år og mere..!

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Vi har maskinerne til alle opgaver af fliselægning

Uanset om det er en havegang eller en parkeringsplads, der skal have fliselægning, så er det nødvendigt med hjælp fra motorkræfter. Vi har relevante maskiner til opgaven. Små maskiner – så vi ikke belaster en villahave unødigt. Store maskiner – så vi kan lave fliselægning ved store domiciler, med den nødvendige kraft.

Erfaren fagmand

Når der skal foretages fliselægning eller anden form for belægning, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med stor erfaring. Bjælkehøj Entreprenør sikrer du dig et resultat, der både er langtidsholdbart, funktionelt og pænt.

​Når det kommer til flisebelægning, er der et hav af muligheder i forhold til stil. Skal fliserne være farvede, firkantede eller runde? Og hvilken type foretrækker du? Du er altid velkommen til at kontakte Bjælkehøj Entreprenør for rådgivning om din fliselægning.

Flisebelægninger i alle størrelser

Vi udfører alle slags flisebelægninger såsom:

  • Flisebelægninger på terrasser
  • Flisebelægninger til indkørslen
  • Flisebelægninger ved nybyggeri
  • Flisebelægninger ved ombygninger
  • Flisebelægninger til domiciler og øvrig erhverv

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og et tilbud på din fliselægning.

Fliser og sten
Fliselægning
Fliselægning