Undgå overraskelser ved træfældning med en erfaren entreprenør

Træfældning, stubbefræsning og flishugning kan være et omfattede arbejde. Derfor tilbyder Bjælkehøj Entreprenør, med de rette maskiner, at klare projektet for dig. Træer har ofte rodsystemer, der modsvarer det synlige omfang, så uden det rette maskinel, kan det ikke anbefales som et projekt for den uøvede. Slip for triste og uoverskuelige overraskelser og kontakt istedet Bjælkehøj Entreprenøren, så får du en professionel vurdering af opgavens omfang, samt et tilbud på udførelse. Vi byder på mere end 30 års erfaring med anlægsarbejde, hvorfor vi ved, hvor krævende en træfældning kan være.

I forbindelse med træfældning, kan vi også være behjælpelige med bortskaffelsen af haveaffaldet. Vi er også din lokale vognmand, hvorfor vi har de rette vogne og udstyr til opgaven. På den måde bliver det lettest muligt for dig som kunde, så du slipper for alle besværlighederne. Vi tilbyder ligeledes flishugning, hvis du ønsker at anvende de fældede træer til flisning.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Herunder ses billeder af
vores spritnye TP400 flishugger.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med træfældning? Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60, så vi kan tage en uforpligtende snak om dit projekt. Du kan også skrive til os via mail torben@bjaelkehoej.dk eller vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud på træfældning. Vi skræddersyr en aftale, der passer til dine behov alt efter om du ønsker flishugning oveni eller bortskaffelse af haveaffaldet.

Vi holder til i Sorø, hvorfor vi gerne hjælper i større dele af Sjælland med alle former for anlægsarbejde.