Erfaren entreprenør til alle former for anlægsarbejde

Bjælkehøj Entreprenøren har mange års erfaring med at bore, grave, planere og meget mere inden for anlægsarbejde. Vi har ligeledes alle maskinerne lige ved hånden, hvorfor vi er i stand til at klare anlægsarbejde af alle størrelser og typer. Det giver os også fordele i form af, at vi bliver hurtigere og mere effektive, når vi har vores egne maskiner til opgaven. Uanset størrelsen på din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig. Som entreprenør i Sorø tilbyder vi mange former for entreprenørarbejde i store dele af Sjælland.

Gennem tiden har vi udført utallige og forskelligartede opgaver indenfor anlægsarbejde. Vi etablerer, vedligeholder og renoverer gerne alle former for anlæg, såsom parkeringspladser, torve, rundkørsler, fortove og veje. Ligeledes kan vi være behjælpelige ved forskellige typer belægninger, hvad end det drejer sig om beton, asfalt, brosten eller fliser. Vi sørger for at belægningen får de bedste betingelser med henblik på at opnå en lang levetid. Hos Bjælkehøj Entreprenøren har vi stor erfaring med flisebelægninger, hvorfor vi tilbyder et hav af muligheder i forhold til stilen.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Professionelt anlægsarbejde med kvalitetsbevidste resultater

Med vores mange års erfaring i branchen har vi den faglige ekspertise og erfaring, som gør os i stand til at levere resultater af høj kvalitet. Vi vejleder og rådgiver dig altid, så vi finder den mest optimale løsning i forhold til dine ønsker og behov. Af den grund kan du som kunde hos Bjælkehøj Entreprenøren forvente en professionel og fagligt stærk fagmand, som udfører dit anlægsarbejde. Derudover udfører vi enhver opgave med et højt serviceniveau og et smil på læben.

Ligeledes er vi medlem af Dansk Byggeri, hvorfor du er garanteret professionelle fagfolk. Vi uddanner os løbende samt holder os opdaterede, så vi altid kender til de nyeste teknikker og metoder. På den måde kan vi altid levere et effektivt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit anlægsarbejde. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60 eller skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk. Så tager vi en snak om din opgave samt giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi holder til i Sorø, hvorfor vi gerne hjælper i store dele af Sjælland.