Skal du bruge en container i forbindelse med dit renoveringsprojekt? Eller blot til opbevaring af ejendele? Så kan Bjælkehøj hjælpe med containerudlejning.

Hos Bjælkehøj Entreprenøren tilbyder vi professionel containerudlejning til både privat- og erhvervskunder. Leje af en container kan være fordelagtigt i mange situationer, såsom ved byggeprojekter, hvor der kan være mange penge at spare med en container til byggeaffald. Uanset din opgave har vi en container til dig, og vi leverer og henter selvfølgelig containeren på din adresse.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Lej en container til opbevaring

Hvis du mangler plads og har brug for en container til midlertidig opbevaring af dine eller virksomhedens ejendele, kan vi også arrangere det.

Hvis du vil spare på leveringen af containeren, så tilbyder vi også opbevaring i containere på vores lokation i Sorø. Vi står klar til at finde den helt rette løsning for dig.

Nem og professionel containerudlejning

Som kunde hos os er du garanteret en nem og sikker containerudlejning.

Vi lytter til dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy en aftale, der passer til dig. Ligeledes finder vi den rette container frem til dig. På den måde er vi sikre på, at du får den mest optimale løsning, så det er nemt for dig som kunde hos os.

Det er vigtigt for os, at vi har glade og tilfredse kunder, hvorfor vi altid yder den bedste service i forbindelse med din leje af container.

Få et uforpligtende tilbud på containerudlejning i dag

Vil du gerne modtage et godt og uforpligtende tilbud på leje af en container? Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60 eller skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dit behov.

Vi har lokation i Sorø, hvorfor vi gerne leverer en container til dig på hele Sjælland. Dog tager vi hensyn til transporten ved et tilbud på leje af en container.