Har du brug for ekstra plads? Hos Bjælkehøj Entreprenøren har vi en række opvarmede containere, som du kan leje til opbevaring af dine ting. Vores containere er at finde på vores lokation i Sorø tæt på motorvejen. På den måde kan hurtigt og let komme til og fra os.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Opvarmet container til opbevaring

Alle vores containere er opvarmede og placeret på vores lokation i Sorø. Ligeledes har de individuelle målere, så du er sikret, at du kun betaler for den opvarmning, som du selv har brug for. På den måde kommer du ikke til at betale for meget for opvarmningen. Vi tilbyder også containerudlejning, hvis du har brug for en container i en kort periode til opbevaring af haveaffald i forbindelse med dit haveprojekt.

Nem adgang til din opbevaring med bil

Der er direkte og let adgang til containeren med bil og trailer, så du slipper for unødigt slæb af tunge genstande. Af den grund har du, som kunde hos os, let adgang og kan let flytte dine ting ind i containeren.

Hvis du er ved at flytte og har brug for en trailer, så kan du også leje denne ved Bjælkehøj Entreprenøren her.

Sikkerhed ved opbevaring i vores containere

Området er afspærret med port samt indrammet med de nødvendige foranstaltninger, for din sikkerhed. Af den grund er dine ting i trygge og sikre omgivelser, hvorfor du ikke skal bekymre dig om deres sikkerhed. I dagtimerne er domicilet bemandet og dermed altid under overvågning.

Lejeperiode ved opbevaring hos os

Containerne udlejes for både lange og korte perioder. Dog skal man som minimum leje en container for en måned. I lejeperioden har du adgang til opbevaringen hele døgnet og alle ugens 7 dage.

Bestil din opbevaring i dag

Prisen for opbevaring hos os er kun kr. 950,- pr. måned ex. moms og forbrug. Kontakt os i dag for yderligere information eller bestilling af container. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60 eller skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk.