Bjælkehøj Entreprenør er din professionelle vognmand på Sjælland. Vi tilbyder alle former for vognmandskørsel, chaufførvikarkørsel og maskintransport. Af den grund er vi din vognmand ved enhver slags transportopgave. Som din vognmand i Slagelse, Næstved, Ringsted og på resten af Sjælland, byder vi på mere end 30 års erfaring. Derfor er du sikret en professionel vognmand, der effektivt kan håndtere din opgave. Hos os er du garanteret et højt service- og kvalitetsniveau, samt et højt fagligt niveau. Gennem tiden har vi hjulpet utallige kunder i form af vognkørsel, hvor transportopgaverne har budt på lidt af hvert. Det har givet os dyrtkøbte erfaringer, som vi har med os ved enhver opgave. Af den grund ved vi, hvad din opgave kræver af os. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, uanset hvilken form for transport, som du skal bruge en erfaren og dygtig vognmand til.

Skal du have fjernet jord? Så kan vi også bistå med kyndig hjælp – Vi er nemlig eksperter i bortkørsel af jord. Kontakt din professionelle vognmand, hvis du ønsker at høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Din vognmand ved alle typer transport

Bjælkehøj Entreprenøren kan hjælpe ved alle typer af transportformer, hvor vi har de rette vogne hertil. Vores store 4 akslet Scania forvogn er udstyret med tandemtræk med kroghejs, 24 tonsmeter kran med 15 meter rækkevidde, udstyret med bl.a. pallegafler, jordskovl, korngrab, flisgrab, kævletang, jernplade åg samt diverse løftestropper. Af den grund er vi i stand til at klare en stor del af alle transportopgaver.
Vi har ligeledes de rette tilladelser, som det kræver for at være din vognmand. Vi har vognmandstilladelsen og chaufførvikartilladelsen, og vi er samtidig også godkendt hos Miljøstyrelsen som transportør af affald. Med vores mere end 30 års erfaring, kan du som kunde hos os forvente professionelt og fagligt kompetent arbejde.

Som din vognmand råder vi bl.a. over:

  • Overførselsanhænger med tip til diverse containerkørsel.
  • Kærre med tip og nedfældbar sider for kørsel af bl.a. pallegods i fuld pallebredde. Ladlængde er på 5,6 meter, samt har stokke for kørsel af jernplader.
  • Hurtigløber/blokvogn hænger med 8,4 meters lad og nyttelast på 24.950 kg som blokvogn, og 15.950 kg. som hurtigløber til maskintransporter.
  • Diverse åbne containere på 12, 14 og 30 m3 til diverse materialekørsler.

Kontakt din vognmand i dag

Har du brug for en vognmand? Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60 eller skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk omkring din transportopgave. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi rådgiver og vejleder ligeledes gerne, hvis der skulle være behov for det.

Vi holder til i Sorø, men vi kommer gerne ud og er din vognmand på hele Sjælland.