Bjælkehøj Entreprenøren udfører alle størrelser og typer af entreprenørarbejde. Vores omfattende og moderne maskinpark sammen med vores dygtige og uddannede personale gør, at vi kan varetage alle opgaver. Uanset om du har en standard entreprenør-opgave eller en specialopgave, der kræver noget ekstra, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med alt fra mindre anlægsarbejde til et større byggemodnings projekt.

Vi har et godt samarbejde med forskellige lokale VVS installatører og klarer opgaven fra A-Z, så det bliver nemmest muligt for dig. Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Professionelt entreprenørarbejde

Som kunde hos Bjælkehøj Entreprenøren kan du forvente professionelt entreprenørarbejde af høj kvalitet. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at vi løbende uddanner os og holder os opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder.

Ligeledes har vi mere end 30 års erfaring med entreprenørarbejde, og af den grund er du som kunde hos os garanteret resultater af høj kvalitet. Derudover er vi stolte af at kunne kalde os en gazellevirksomhed, da det understreger, at vi er et professionelt firma, der byder på et højt serviceniveau og faglighed.

Ved enhver opgave er det vigtigt for os, at vi udøver et højt serviceniveau. Af den grund sikrer vi os altid, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet, før vi betragter opgaven som færdig. Hos Bjælkehøj Entreprenøren vil du blive mødt af smilende fagfolk.

Vi hjælper bl.a. ved:

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde i dag

Hos Bjælkehøj Entreprenøren står vi klar til at hjælpe dig med dit entreprenørarbejde. Kontakt os i dag på telefon 20 28 03 60 eller skriv til os på mail torben@bjaelkehoej.dk. Så tager vi en snak omkring din opgave, hvor du selvfølgelig får et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi holder til i Sorø – lige mellem Slagelse og Ringsted – men kører gerne ud på hele Sjælland for at hjælpe dig.