Flisning og flishugning af høj kvalitet

Ved flisning er der tale om træer, beskærings-affald og grene, som er hugget i små stykker og herefter anvendes til forskellige formål. Flis er et organisk materiale, som kan tilføres haven eller andre anlæg, hvorved det giver ideelle livsbetingelser for en lang række planter og dyr. Det holder ukrudtet væk samt nedsætter vandfordampningen, og det giver samtidig næring til jordbundsdyr såsom regnorme.

Hos Bjælkehøj Entreprenøren har vi stor erfaring med flisning, hvorfor vi gerne henter dit beskæringsaffald til flishugning. Derudover leverer vi flisning, som kan anvendes til mange forskellige formål. Og vi hjælper selvfølgelig også med at anlægge flis. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med flisning og/eller flishugning – uanset om din opgave er lille eller stor.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Professionel flishugning

Alt efter type af flis har de hver især deres egenskaber. Af den grund vejleder og rådgiver vi dig gerne, så du får den helt rette flisning. Hos Bjælkehøj Entreprenøren anlægger vi bede med flis, og vi rådgiver selvfølgelig om korrekt anvendelse. Vi leverer også flis til dit projekt, og vi kan også udsprede flisen med kran og flisgrab.

Som din ekspert i flishugning har vi maskinerne og udstyret til at udføre alle former for flishugning af alle størrelser. Af den grund kan vi tilbyde flishugning af bevoksning, buske og træer, og vi henter selvfølgelig gerne dit beskærings-affald. Derudover kan vi også være behjælpelige med træfældning. Her har vi også de nødvendige maskiner lige ved hånden, så vi kan arbejde hurtigt og effektivt for dig.

Uanset størrelsen og omfanget af din opgave, så står vi klar til at hjælpe dig med flishugning og flisning. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi tilbyder altid at sammensætte en skræddersyet aftale, der er tilpasser dine behov. Vi ønsker nemlig at gøre det lettest muligt for vores kunder.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på flisning eller flishugning. Hos Bjælkehøj Entreprenøren er du sikret et kvalitetsbevidst arbejde til en konkurrencedygtig og fair pris. Vi holder til i Sorø, hvorfor vi ofte hjælper både private og erhverv i store dele af Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på flisning i dag

Vi står klar til at hjælpe dig – eller besvare dine spørgsmål – hvorfor du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60. Du kan også skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk, hvor vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på flisning.