Kloakmester til alle former for kloakarbejde

Bjælkehøj Entreprenøren kan hjælpe ved alle former for kloakarbejde. Uanset størrelsen på din kloakopgave har vi udstyret og erfaringen til at hjælpe dig. Gennem vores 30 års erfaring har vi hjulpet private, erhverv og offentlige institutioner. Af den grund er du som kunde hos os garanteret professionelt kloakarbejde af høj kvalitet. Vi kan bl.a. hjælpe med en TV-inspektion, rensning af spildevand og meget mere, som du kan se herunder.

Anlægning af ny kloak

Tag os som din kloakmester med på råd, når du skal anlægge ny kloak eller ved alle andre former for kloakarbejde. Vi har over 20 års erfaring, og vi hjælper dig med den løsning, der er bedst for dig. Den rigtige kloakering og afledning af regnvand, kan have meget stor betydning for din bygnings levetid. Derfor skal du altid tage en autoriseret kloakmester med på råd ved dit kloakarbejde.

Hos Bjælkehøj Entreprenøren er vi eksperter ved alle former for kloakarbejde. Vi er autoriseret kloakmester samt har alt udstyr klar, hvorfor du er sikret et ordentligt kloakarbejde.

Renovering af kloak

Oplever du problemer med kloakken? Tit er problemer med kloakken lig med lugtgener, rotter og vandhaner, der ikke fungerer efter hensigten. Heldigvis kan langt de fleste af problemerne løses med en renovering af kloakken.

Ofte forbinder mange kloakrenovering med et uoverskueligt omfang af opgravning af rør, lugt, vand udover det hele osv. I de fleste tilfælde, kan vi løse det uden det helt store gravearbejde og tilhørende svineri. Udviklingen inden for kloakarbejde er efterhånden så langt fremme, at vi som din kloakmester kan danne et splinternyt rør i et eksisterende kloakrør, helt uden at svine.

Tilladelser og tegninger

Du behøver ikke bekymre dig om tegninger og tilladelser fra kommunen, når du vælger Bjælkehøj Entreprenøren til dit kloakarbejde. Vi sørger for at udfærdige alle tegning samt indhente alle nødvendige tilladelser fra din kommune.

Udfærdigelse af drifts- og vedligeholdelsesplaner

Bjælkehøj Entreprenøren er ansvarlig for, at en vejledningen foreligger ved ibrugtagningen af den færdige afløbsinstallation. Endvidere bliver du, som ejer, oplært i betjeningen af specielle anlæg. Samtidig modtager du en driftsvejledning til vedligeholdelse og sikring af anlæggets fremtidige tilstand, da det ansvar alene påhviler ejeren – medmindre andet er aftalt.

Vejledningerne i brug, drift og vedligeholdelse af afløbsinstallationer kan ofte samles i én vejledning og omfatter kun det, der er relevant for netop dit anlæg/installation. Med denne vejledningen sikre vi, at:

  • der opnås en tilfredsstillende bortledning af afløbsvandet
  • ressourceforbruget bliver passende lille
  • ressourceforbruget bliver passende lille
  • omgivelserne ikke påføres risiko for sikkerhed og sundhed.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os angående kloakarbejde i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit kloakarbejde. Ring gerne til os på telefon 20 28 03 60 eller skriv til os på mail torben@bjaelkehoej.dk. Med på vejen giver vi selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er lokaliseret i Sorø, hvorfor vi ofte har kunder i Slagelse og Ringsted, men vi kører gerne ud på hele Sjælland for at hjælpe dig.