Har du brug for hjælp til overfladeknusning?

Hos Bjælkehøj Entreprenøren kan vi tilbyde overfladeknusning af forskellige overflader – hovedsageligt alt organisk beplantning eller materiale over jordoverfladen. Som din entreprenør kan vi bl.a. hjælpe ved knusning af sommerhus- og byggegrunde, naturarealer, juletræsplantager og skov. Vi har vores egne knusere placeret i vores maskinpark på vores lokation i Sorø. Med maskiner og udstyr ved hånden, er vi i stand til at arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som din entreprenør har vi et stort fokus på at levere resultater af højeste kvalitet. Vores mange års dyrtkøbte erfaringer er vores kunders garanti for et kvalitetsbevidst og professionelt arbejde.

Som din entreprenør tilbyder vi også udlejning af maskiner, der kan bruges til forskellige opgaver inden for overfladeknusning. De udlejes både med og uden fører. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi skræddersyr en aftale, der passer dine behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lad os tage en snak om dit behov for overfladeknusning. Vi står klar til at tage en gratis og uforpligtende snak med dig om dit projekt. Ligeledes vejleder og rådgiver vi dig gerne ud fra dine ønsker og behov. Vi byder – selvfølgelig – ind med vores faglige ekspertise og erfaring, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning for dig. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med resultaterne af vores arbejde. Af den grund indgår vi i en grundig dialog med dig inden vi påbegynder en opgave.

For at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du skrive til os via kontaktformularen herunder. Du må meget gerne uddybe din opgave, hvorefter vi vil vende tilbage til dig, så vi kan tage en uforpligtende snak herom. Du er også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 20 28 03 60 eller skrive til os på mail torben@bjaelkehoej.dk. Så tager vi en snak om din opgave og giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud